Termeni si conditii

Prevederi generale

Termenii si conditiile se aplica la achizitionarea online de produse de pe site-ul http://www.happy-phone.ro/ Acestea stabilesc conditiile si specifica drepturile si obligatiile vanzatorului si ale cumparatorului. Vanzator si operator al operatiunilor online este Telefonul Fericit SRL. Pentru informatii suplimentare va rugam consultati sectiunea contact de pe site, aceasta facand parte din conditiile generale de afaceri.
Relatia dintre parti este guvernata de Legea Romana cu privire la protectia consumatorului (Legea 363/2007), legea comertului electronic (Legea 365/2002) si ordonanta privind cumparaturile pe Internet (Ordonanta 130/2000).

 

Definitii:

Contract - Acord încheiat între două sau mai multe persoane (fizice sau juridice), din care decurg anumite drepturi și obligații, in care partile sunt, consumatorul pe de o parte si vanzatorul pe cealalta parte.

Vanzatorul  - Persoana fizica sau juridica, care in concordanta cu termenii si conditiile contractuale incheie direct, sau prin intermediul altor persoane fizice sau juridice acte de natura comerciala, livreaza bunuri si/sau servicii catre consumator.

Consumator  - Persoana fizica sau juridica care in concordanta cu termenii si conditiile contractuale incheie acte, cumpara bunuri sau servicii, in alte scopuri decat comerciale.

 Distribuitor – Persoana fizica sau juridical care in concordanta cu termenii si conditiile contractuale, distribuie marfuri sau servicii in scopuri comerciale.

Finalizarea contractului de achizitie - Comanda facuta de cumparator este un act cu efecte juridice, cu conditia confirmarii si acceptarii comenzii de catre vanzator. Din momentul validarii comenzii de catre vanzator, intre parti este incheiat un contract cu efecte juridice si cu drepturi si obligatii in sarcina ambelor parti, asa cum sunt definite ele in contract sau in termenii si conditiile generale, care sunt parte integrala din acest contract.

Termeni si conditii - intelegerea contractuala dintre vanzator si comparator. Cumparatorul se oblige sa accepte termenii si conditiile contractuale in momentul lansarii unei comenzi catre vanzator, comanda care genereaza efecte juridice de la momentul finalizarii contractului de achizitie. Renuntarea la contract se poate face in conformitate cu prevederile legale pentru contractele la distanta.

Preturile si validitatea ofertei

Toate preturile includ TVA si sunt finale. Preturile sunt cele de la data comandarii produselor, indiferent de eventualele modificari ulterioare ale acestora.

 

Discount-uri (Reduceri)

In magazinul online, acordam diferite tipuri de discount-uri. In cazul in care pentru un produs se pot aplica mai multe tipuri de discount, acestea se cumuleaza.

Orice cod de reducere poate fi utilizat o singura data, cu exceptia cazului in care este prevazut in mod explicit altfel. In cazul folosirii acestuia in mod abuziv, vanzatorul are dreptul de a refuza folosirea codului de reducere.

 

Voucherul cadou

Pentru comanda unui Voucher nu se poate aplica discountul oferit de alte cupoane/vouchere.

Daca valoarea voucher-ului de reducere sau a voucher-ului cadou este mai mare decat valorea totala a comenzii, diferenta nu este platita sau transferata sub forma unui nou voucher.

 

Returul produselor -  acesta se supune ordonantei nr. 130/2000, cu completarile si modificarile ulterioare, privind regimul juridic al contractelor la distanta

Daca ati achizitionat produsul gresit, il puteti returna in termen de 10 zile lucratoare, fara nicio explicatie. Produsul poate fi returnat numai daca respecta urmatoarele conditii:

Atat produsul cat si ambalajul sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum, sa fie nedesfacut, respectiv sigilat. Denuntarea unilaterala de contract se face conform Art.4 (1) b):

"Conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de denuntare unilaterala, pentru cazurile prevazute in prezenta ordonanta, sub forma clauzei urmatoare: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului", redactata cu caractere ingrosate. In cazul omiterii acestei clauze, produsul sau serviciul este considerat livrat fara cerere de comanda din partea consumatorului, conform prevederilor art. 14"

Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur, prin transfer bancar (clientul trebuie sa precizeze un cont IBAN in RON, compus din 24 de caractere). In functie de starea produsului returnat, se va decide daca reclamatia poate fi acceptata sau nu.

Va rugam sa luati in considerare ca produsele cosmetice desfacute si utilizate care nu prezinta un defect calitativ/cantitativ si nu sunt expirate, nu pot fi returnate din motive de sanatate. Va multumim pentru intelegere.

Numai in anumite situatii care depind exclusiv de decizia Vanzatorului, acceptam returnarea produselor daca acestea au fost folosite o singura data sau prezinta mici urme de uzura. In astfel de cazuri Vanzatorul va face o verificare asupra produsului si va stabili valoarea care trebuie returnata Cumparatorului. Aceasta valoare va fi returnata intr-un cont IBAN in RON.  

 

Confidentialitatea datelor

Toate datele personale pe care ni le comunicati, nu vor fi comunicate catre terte persoane fara acordul dvs. prealabil si vor fi folosite in conformitate cu legislatia in vigoare. Protectia datelor cu caracter personal. Puteti solicita oricand modificarea, actualizarea sau stergerea din baza de date.

 

Drepturile de autor

Toate informatiile prezentate pe http://www.happy-phone.ro/ reprezinta proprietatea Ardelean Claudiu-Dumitru I.I., folosirea acestor informatii fara acordul Ardelean Claudiu-Dumitru I.I.se pedepseste conform legilor in vigoare. In cazul in care indentificati materiale care intra sub incidenta drepturilor de autor va rugam sa ne contactati.

Clauze finale

Consumatorului i se poate solicita sa completeze anumite formulare si/sau sa incheie anumite contracte la momentul plasarii comenzii. Procedura poate diferi, in functie de comanda.  Cumparatorul poate modifica eventualele erori materiale, inainte de plasarea comenzii. Termenii si conditiile prezente permit cumparatorului arhivarea si reproducerea acestora. Tarifele pentru comunicarea la distanta pentru plasarea comenzilor sunt tarifele normale practicate de operatorii acestor retele.

 

Imaginile de pe website, produsele si stocul au caracter informativ

Acest document de acord intre parti a fost scris in conformitate cu legislatia aplicabila pe teritoriul Romaniei.